gouden emmer wint fair play prijs schoolhandbal heino

Woensdag 23 maart stond sportcentrum Hoogerheyne in Heino vol met fanatieke jongens en meisjes, die meededen aan het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi. Nieuw dit toernooi was de Fair Play prijs, die beschikbaar is gesteld door Sportbedrijf Raalte ter promotie van sportief gedrag. De winnaar van de Fair Play prijs werd de Gouden Emmer. De winst van het schoolhandbaltoernooi ging zowel bij de meisjes als de jongens naar de Springplank uit Heino, die door gaan naar de regiofinales op 25 mei in Zutphen.

Fair Play prijs en sportief gedrag
Namens Sportbedrijf Raalte overhandigde combinatiefunctionaris en schoolsportcoördinator Ingrid Bijker- Anemaat de prijs aan de leerlingen van de Gouden Emmer. Zij benadrukte daarbij dat hij trots was op de grote opkomst en het sportieve gedrag tussen de verschillende scholen en teams. Opvallend was bijvoorbeeld na afloop van elke wedstrijd netjes de handen werden geschud en de scheidsrechters bedankt werden voor de goede leiding. De organisatie van het schoolhandbaltoernooi was ook dit jaar weer in goede handen van handbalvereniging HHZD.

Regionale samenwerking
Vanaf dit schooljaar stelt het Sportbedrijf Raalte bij alle schoolsporttoernooien in de gemeente Raalte de Fair Play prijs beschikbaar en vraagt zij daarmee aandacht voor sportief gedrag. In de hele regio Salland wordt vanuit een samenwerking met Sportbedrijf Deventer en UtHuus in Olst-Wijhe extra aandacht besteed aan Fair Play.

Meer informatie over Fair Play is te vinden op de website van het Sportbedrijf Raalte (staging2.sportbedrijfraalte.nl/fairplay).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.