go ahead eagles verlengt contract teije ten den

Go Ahead Eagles heeft de verbintenis van Teije ten Den met één jaar verlengd, dat laat de club weten op haar site. Door het lichten van de optie in het aflopende contract van de aanvaller, speelt Ten Den nog tot 2017 in Deventer.

“Ik ben er blij mee”, zegt Ten Den over het verlengen van zijn arbeidsovereenkomst. “Ik speel al een aantal jaren voor Go Ahead Eagles en heb het naar mijn zin in Deventer. Het is voor mij prettig dat ik al in een vroegtijdig stadium duidelijkheid heb over mijn toekomst en ook volgend jaar voor Go Ahead Eagles actief ben. Het verlengen van mijn contract door de club is voor mij bovendien een bevestiging dat ik goed bezig ben.”

Voor Teije ten Den komt het verlengen van zijn verbintenis twaalf dagen na het laatste competitieduel tegen FC Oss (5-0 zege), waarin hij als basisspeler een kans kreeg van Hans de Koning. Tegen de Ossenaren, waarvoor Ten Den in de tweede competitiehelft van het seizoen 2014/15 elf competitieduels op huurbasis uitkwam, betaalde de 22-jarige aanvaller het vertrouwen van zijn trainer terug door twee keer doel te treffen. “Die doelpunten geven absoluut vertrouwen voor de rest van het seizoen”, geeft Ten Den aan. “We willen met Go Ahead Eagles de play-offs halen en daarin goed voor de dag komen. Daar gaan we voor als team en daar wil ik uiteraard graag mijn bijdrage aan leveren.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.