go ahead eagles scoort weer niet en speelt gelijk

Go Ahead Eagles heeft de thuiswedstrijd tegen MVV gelijkgespeeld, het werd 0-0. Vorige week wisten de Eagles ook al niet te scoren in de wedstrijd tegen FC Emmen, het werd toen ook 0-0.

In een nauwelijks enerverende eerste helft hoefden beide keepers weinig in actie te komen. Het spel ging zeer gelijk op. MVV zorgde voor wat spannende momenten in het zestien-meter-gebied van keeper Zwarthoed. Vlak voor rust kregen de Eagles nog mogelijkheden, maar via Darren Maatsen en Leon de Kogel werd er niet gescoord.

Na rust kwamen de eerste wapenfeiten van de gastheren. Doelman Jo Coppens moest handelend optreden bij een afstandschot van De Kogel. Ook Xandro Schenk en Sander Duits waren dichtbij een doelpunt uit een corner. Go Ahead Eagles zette steeds meer druk en werd gevaarlijk door een harde knal van Randy Wolters, de keeper wist de bal echter weg te stompen. Een kopbal van Bart Vriends werd door de bezoekers nog van de lijn gehaald. Na deze periode van druk van de thuisclub werd MVV weer wat gevaarlijker, het gevaar moest echter wel uit corners komen. Gescoord werd er echter niet meer en zo eindigde de wedstrijd in 0-0.

De Deventenaren komen door het behaalde punt op gelijke hoogte met FC Volendam, het doelsaldo is echter lager en daardoor blijft de club steken op de zevende plek. Go Ahead Eagles komt al snel weer in actie, namelijk al over drie dagen. Het speelt maandag om 20:00 uur de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht.

Foto’s: Johan Wolff

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.