gezondheidswinkel in raalte krijgt nieuwe plek eigenaar en naam

GezondheidsWinkel Plantijn in Raalte krijgt een nieuwe eigenaar, locatie én naam. Op 28 maart start de verhuizing van de zaak naar het voormalig pand van de OP = OP Voordeelshop aan de Herenstraat. Begin april gaan de deuren van G&W GezondheidsWinkel Raalte open. Vincent Schuttelaar uit Zwolle is de nieuwe eigenaar.

Schuttelaar neemt het stokje over van Gerda Jurgens, die met de gezondheidswinkel momenteel aan de Grotestraat 18 in Raalter dorp zit. Jurgens was vanwege haar leeftijd op zoek naar een opvolger. De 30-jarige Schuttelaar, die al twee gezondheidswinkels in Zwolle en één in Kampen runt, bleek daarvoor zeer geschikt.

Hoewel de klant van die wisseling van de wacht wellicht niet veel zal merken – het personeel gaat immers mee naar de nieuwe situatie – krijgt de winkel wel een nieuwe stek. Aan de Herenstraat 8 wordt hiermee namelijk het pand gevuld waarin voorheen de OP = OP Voordeelshop zat.

Flink stuk groter

“Het nieuwe pand is een flink stuk groter”, vertelt Vincent Schuttelaar, die aangeeft het assortiment dan ook uit te gaan breiden. “We gaan de afdeling met glutenvrije producten uitbreiden en we voegen hier de verkoop van vers afgebakken biologisch brood en biologische wijnen aan toe.”

Op 28 maart begint de verhuizing, waarna op 6 april de openingsacties van start gaan. Schuttelaar hoopt echter al iets eerder de eerste klanten te kunnen verwelkomen. “We hopen dat de deuren al voor de 6e open kunnen!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.