gezelligheid troef op horstdarts

Dat de Horstdarts bekend staan om hun gezelligheid bleek zondag volop. Dit bleek ook al uit het grote bezoekersaantal, waaronder ook darters die niet mee konden doen, omdat ze op de reservelijst stonden, maar toch voor de gezelligheid de hele middag bleven.

Na vele spannende en gezellige partijen wisten Rick Achterhoek en Ronald Lenderink te winnen van Jimmy Grave en Henri Klein in de finale van de winnaarsronde. Mark Brouwer en Bert Benjamins wonnen van Luca Eilert en Sander van Olphen om de derde en vierde plaats.

In de verliezersronde ging het tussen Bert en HJ Smedinga tegen Hans en Mike Jansen uit Broekland. Hans en Mike hebben goed gespeeld maar toch wisten Bert en HJ Smedinga van hun te winnen. De Hoogste finish van 154 werd gegooid door Sven Groen uit Wijhe.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.