genoeglijke middag aan de ijssel met thomas verbogt

Thomas Verbogt debuteerde in 1981 met de verhalenbundel ‘De feestavond’. Sindsdien schreef hij vele romans, verhalenbundels en toneelstukken. Met zijn oeuvre groeide ook zijn publiek.Zijn meest recente boek ‘Als de winter voorbij is’, is een groot succes. Dit boek is maar liefst voor twee prijzen genomineerd. Allereerst staat deze nieuwste roman op de longlist van de Libris Literatuurprijs 2016. Ook is deze titel, samen met twee andere genomineerd voor de Nederlandse Boekhandelsprijs. Verbogt zal o.a. uit dit werk voorlezen.

Thomas Verbogt schrijft tevens een dagelijkse column in De Gelderlander, de krant van zijn geboortestreek. Ook is hij regelmatig te horen op de VPRO-radio. Andere boeken van hem zijn o.a. ‘Perfecte stilte’, ‘Verdwenen tijd’ en ‘Kleur van geluk’.

De verkoop van kaarten is gestart bij Boekhandel Korten in Olst. Leden van de Bibliotheek en ’t NUT en vrienden van Korten betalen 7,50 euro. Voor niet-leden is het 10 euro.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.