Home / archiefcentraal / ga eagles slaat vleugels uit bij sportclub overwetering

ga eagles slaat vleugels uit bij sportclub overwetering

Voorzitter Edwin Lugt, hoofdtrainer Hans de Koning, commercieel manager Jelle Beuker, Hans Vorderman van de jeugdopleiding en de spelers Lars Lambooij, Orhan Dzepar en Paul Vlaskamp vormen de afvaardiging van GA Eagles. Lars Lambooij is niet alleen speler maar ook jeugdtrainer, Orhan Dzepar is een ‘product’ van de nieuwe eigen jeugdopleiding en doelman Paul Vlaskamp is afkomstig van Sportclub Overwertering en speelt in de B1 van GA Eagles. De avond wordt aan elkaar gepraat door stadionspeaker Rob de Jong, die ook bekend is van GA Eagles TV.

De bijeenkomst is een gezamenlijk initiatief van Sportclub Overwetering en het Olster Actiecomité Rood-Geel, dat actief is op de noordflank van het GA Eagles-territorium. Doel van de avond is om de band tussen GA Eagles en de regio te versterken.

De kantine is open vanaf 20.00 uur. De bijeenkomst is toegankelijk voor leden en sponsors van Sportclub Overwetering en voor Vrienden van Overwetering.

Lees ook

‘Een echt dorpshart waar iedereen zich thuis voelt’

Jelle Vloedgraven vanaf 1 april uitbater van Het Wapen van Wesepe; ‘Ik ben niet vies …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.