ga eagles slaat vleugels uit bij sportclub overwetering

Voorzitter Edwin Lugt, hoofdtrainer Hans de Koning, commercieel manager Jelle Beuker, Hans Vorderman van de jeugdopleiding en de spelers Lars Lambooij, Orhan Dzepar en Paul Vlaskamp vormen de afvaardiging van GA Eagles. Lars Lambooij is niet alleen speler maar ook jeugdtrainer, Orhan Dzepar is een ‘product’ van de nieuwe eigen jeugdopleiding en doelman Paul Vlaskamp is afkomstig van Sportclub Overwertering en speelt in de B1 van GA Eagles. De avond wordt aan elkaar gepraat door stadionspeaker Rob de Jong, die ook bekend is van GA Eagles TV.

De bijeenkomst is een gezamenlijk initiatief van Sportclub Overwetering en het Olster Actiecomité Rood-Geel, dat actief is op de noordflank van het GA Eagles-territorium. Doel van de avond is om de band tussen GA Eagles en de regio te versterken.

De kantine is open vanaf 20.00 uur. De bijeenkomst is toegankelijk voor leden en sponsors van Sportclub Overwetering en voor Vrienden van Overwetering.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.