Home / archiefcentraal / fnv salland houdt themabijeenkomst ontslagrecht

fnv salland houdt themabijeenkomst ontslagrecht

Al gedurende lange tijd is in de politiek en de vakbeweging gediscussieerd over eventuele wijzigingen in het ontslagrecht. Op 1 juli 2015 is het ontslagrecht gewijzigd. Het nieuwe ontslagrecht geldt voor de ontslagprocedures die na 1 juli 2015 zijn gestart. De nieuwe regels gelden ook voor de tijdelijke arbeidsovereenkomsten die na 1 juli 2015 afliepen. Dus momenteel geldt in principe voor alle ontslagen het nieuwe ontslagrecht. Vooral de laatste tijd vallen overal om ons heen bedrijven om.

Ieder kan er mee te maken krijgen door faillissementen, reorganisaties en veranderingen in de bedrijfsvoering. Het bestuur van Lokaal FNV Salland heeft gemeend om over dit actuele onderwerp een voorlichtingsavond te organiseren.

De jurist Ans Looyenga van de FNV zal een uiteenzetting geven over het huidige ontslagrecht en de punten waarop men dient te letten bij een dreigend ontslag. Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen en discussie over genoemd onderwerp. Iedere belangstellende is welkom op deze avond.

Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op woensdag 30 maart. Aanvang 20.00 uur in het “Annahuis” De Plas 8, 8102 CS te Raalte.

Lees ook

Testlocatie in Raalte per 1 oktober gesloten

ZWOLLE – GGD IJsselland sluit per 1 oktober de testlocaties in Steenwijk en Raalte. “Je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.