flynth leert melkveehouders grond te optimaliseren

De regelgeving over fosfaatrechten laat nog steeds op zich wachten. Gezien de aangekondigde maatregelen is het voor de agrarisch ondernemers steeds belangrijker om de grond optimaal te benutten.

Om dit te realiseren is er betaalbare grond nodig. Om daarover te kunnen beschikken is er vaak creativiteit nodig. Dezelfde creativiteit die gestopte en stoppende ondernemers of particulieren nodig hebben om hun grond en geld te laten renderen zonder de fiscus al te veel te laten meegenieten.

Kunnen die creatievelingen samenkomen voor de zo begeerde win-winsituatie van een groeiend bedrijf en een groeiend rendement? Moeten zij samenwerken in een bedrijf of is het samenvoegen van vermogens voldoende? En hoe doe je dat zonder de kans op verlies van zeggenschap of vermogen?

Flynth accountants en adviseurs vertelt over de mogelijkheden, over de fiscale voordelen en de juridische uitdagingen. Wat zijn de fiscale en juridische valkuilen en wat zijn de wegen die langs deze kuilen leiden?

Elke melkveehouder kan zich kosteloos aanmelden via staging2.flynth.nl/aanmelden.Heb je vragen, neem dan contact op met Annette Wouters, coördinator van deze bijeenkomst, via (0529-)434040 of annette.wouters@flynth.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.