finale van cross league in de bunkercross

Het Sallands Cross Circuit zit er op. Met een geslaagde After party is inmiddels de veertiende versie afgesloten. Aanstaande zondag vindt ook de nieuwe Cross League Oost zijn finale. Tijdens de Bunkercross in Olst gaan op de 10 kilometer de topatleten de strijd aan voor het zeer lucratieve eindklassement. De ontknoping van de strijd over vijf oostelijke crosslopen zal uiteindelijk zijn beslag krijgen op zondag 5 maart aanstaande op landgoed de Haere tussen Diepenveen en Olst.

Rayonhoofd Johan Kats weet als geen ander dat een uitdagend parkoers het lopen een extra dimensie geeft. Wat kunnen de lopers zich uitleven op dit landgoed. Niet voor niets is deze cross onderdeel van het CLO. Op de loopafstanden van respectievelijk 1, 2, 5 en 10 kilometer komt niet alleen de wedstrijdloper aan zijn trekken, ook de recreatieloper waant zich in dit natuurgebied in zondagse sferen. Hoewel de aandacht vooral uitgaat naar de ontknoping van de Cross League Oost, verwacht AV Daventria vele honderden lopers op de vier loopafstanden. Informatie en opgave via staging2.sallandscrosscircuit.nl. Op deze site ook kan de loper zich mentaal voorbereiden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.