explosieven tot ontploffing gebracht in luttenberg

In Luttenberg zijn dinsdagochtend explosieven tot ontploffing gebracht. De explosieven werden aangetroffen tijdens werkzaamheden aan het spoor in Mariënheem. Medewerkers van de EOD hebben de explosieven veilig laten springen.

De explosieven werden de afgelopen weken al gevonden en tijdelijk opgeslagen in een kluis. Het ging in totaal om ongeveer 2,5 kg aan explosieve stoffen uit de Tweede Wereldoorlog.

Dinsdagochtend rond 11.00 uur is dit materiaal door de EODD gecontroleerd tot ontploffing gebracht. Dit is gebeurd ook onder toezicht van de politie op een aangewezen locatie aan de Lemelerweg in Luttenberg. Er hebben zich geen bijzonderheden voorgedaan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.