Home / archiefcentraal / experience outdoor wordt experience festival

experience outdoor wordt experience festival

“De locatie van Pedro Pico Pop, nabij kruispunt Bos, brengt teveel kosten met zich mee”, legt Bas Bolink uit namens het organiserende bedrijf Roots Dance Events. “Bovendien willen wij het festival ook graag op een zaterdag houden.”

Daarnaast vond de organisatie de datum waarop Pedro Pico Pop gehouden wordt (4 juni), ook niet ideaal. “Dat is tegelijk met Wildness Festival en Hemelgames Festival, waar veel van onze doelgroep te vinden zal zijn. Ook is dit precies een week na Dauwpop, wat ons niet slim lijkt. Ondanks de prettige samenwerking met Pedro Pico Pop is er gekozen voor een andere opzet. Dit jaar gaan we het festival met vier partijen organiseren, namelijk Hersch, Fraizle, De Leeren lampe en Roots Dance Events.”

De invulling van het festival zal wel redelijk gelijk zijn. “Drie podia, met verschillende dancestylen.” Welke artiesten er optreden en hoe het festival ingevuld wordt, wil de Bolink nog niet vertellen. “We hebben het al aardig rond, meer kan ik nog niet zeggen.”

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.