eerste uitoverwinning voor wijhe92

Het was voor beide ploegen moeilijk om fatsoenlijk positiespel te spelen, volgens Wijhe’92-trainer Petere Jansen. “In de eerste helft hadden we windkracht 10 tegen, in de tweede helft hadden we de wind mee. In combinatie met een flinke hoosbui vlak voor de wedstrijd maakte het dat het veld moeilijk bespeelbaar was.”

In de eerste helft was het voor Wijhe vooral tegenhouden en hopen dat ze zelf in de omschakeling gevaarlijk konden worden. Die tactiek werkte, want na een half uur spelen wist Chris Roos de score te openen voor Wijhe. Vlak voor de rust kon DSVD wat terug doen door een vrije trap raak te schieten: 1-1.

“We wisten dat we in de tweede helft wat verder van ons eigen doel konden spelen en we zijn verder niet of nauwelijks in de problemen geweest.” Het duel was beslist toen Ricardo Heerink een half uur voor tijd uit een vrije trap binnen kopte: 1-2

De drie punten zorgen ervoor dat Wijhe er in de strijd tegen directe degradatie er iets beter voor komt te staan. De stand onderin de klasse 2J ziet er momenteel als volgt uit:

PlaatsTeamGespeeldPunten
10Turkse Kracht2019
11ATC’652017
12KOSC2017
13Wijhe ’922015
14DSVD1911

 

De nummers 11 en 12 spelen nacompetitie tegen degradatie, de nummers 13 en 14 degraderen rechtstreeks.

Volgende week speelt Wijhe’92 de uitwedstrijd tegen SV Schalkhaar. De wedstrijd, die zondag op Sportpark De Horsterhoek wordt gespeeld, begint om 14.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.