eenmalige tegemoetkoming zorgkosten inwoners met een minimuminkomen

Voor inwoners met een minimuminkomen (tot 110% bijstandsnorm) is de eigen bijdrage van 375 euro een fors bedrag. Daarom is ervoor gekozen om deze mensen tegemoet te komen. De gemeente komt dit jaar met een plan om inwoners met hoge zorgkosten structureel te ondersteunen. Ter overbrugging heeft het college daarom besloten om eenmalig een bijdrage van 200 euro te geven.

Aanvragen kan tot 15 juni 2016
Het aanvraagformulier is te vinden op de website van de gemeente Raalte of is op te vragen bij het sociaal loket. Inwoners die een aanvraag indienen, moeten aantonen dat zij de kosten voor het eigen risico hebben betaald.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.