Home / archiefcentraal / easter indoor jumping luttenberg

easter indoor jumping luttenberg

De organisatie hiervan is in handen van Paardensportvereniging ‘De Heuvelruiters’. Deelnemers komen niet alleen uit heel Overijssel, maar ook van buiten de provincie.

Op donderdag 24 maart van 12.00 – 20.00 uur wordt een oefenparcours gebouwd. Dat wil zeggen, dat ook ruiters / amazones zonder startkaart hieraan kunnen deelnemen. Het is gewoon om te bekijken of het paard en ruiter al geschikt is om in een bepaalde klasse uit te komen. Er zijn dus geen prijzen aan verbonden. Vrijdag vanaf 8.30 uur staan mooie parcoursen klaar voor de klassen BB t/m ZZ. In de hoogste klassen Z en ZZ zullen bekende combinaties als Pim Mulder, Angelique Hoorn, Bas v.d. Aa aan de start verschijnen. Zaterdag vanaf 8.30 uur start de klasse BB, eveneens een oefenparcours, zonder prijzengeld. Daarna de klassen B (beginners), L (licht).

Alle parcoursen worden gebouwd door de bekende parcoursbouwer Jos Brinkman. Er wordt alle dagen geen entree gevraagd, een ieder is van harte welkom. Verdere informatie zoals de deelnemerslijst en starttijden en na afloop ook alle uitslagen zijn te vinden op www.startlijsten.nl.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.