Home / archiefcentraal / duo woody and cat in de huiskamer van culture club de haere

duo woody and cat in de huiskamer van culture club de haere

Het duo Woody & Cat staat op zondag 13 maart in de huiskamer van Culture Club de Haere. Het duo Woody&Cat bestaat uit Anne Wouterlood en Riekje Kattenbusch. Met hun eigen nummers vertellen ze je over hun levens en de wereld om hen heen. Mooi samenspel van piano en cello en goede samenzang. De dames zorgen met hun programma voor een lach en een traan.

Zondag 13 maart staat Woody & Cat in de huiskamer van Culture Club de Haere. Aanvang om 18:00 uur en een kaartje kost 10 euro, te reserveren via website. Voor het huiskamer concert kun je genieten van maaltijd die geserveerd worden vanaf 17.00 uur voor 10 euro. De maaltijd 48 uur van te voren reserveren.

Lees ook

Ridders en draken in het Lommerrijk

RAALTE/LUTTENBERG – Op zondag 20 juni is de familievoorstelling ‘Deze ridder zegt nee’ (3 ) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.