dubbeloptreden lieve bertha en hermitage in het hoftheater

Lieve Bertha
De twee jonge singer/songwriters Rens Polman en Koen Brouwer zingen, schrijven en vertellen over alles wat hen bezighoud. Tijdens deze voorstelling zullen ze een stuk uit hun programma ‘Ongekust’ spelen. De jongens zullen prachtige, grappige liedjes zingen die ergens tussen nederpop en kleinkunst zweven. Naast muziek maakt Lieve Bertha absurde korte filmpjes waarin toevallige voorbijgangers leren hun droom na te jagen. De jongens hebben met filmpjes op BNN en Youtube en hun gevoelige liedjes inmiddels een grote schare fans. Een optreden van Lieve Bertha is een unieke belevenis. Een multimediale voorstelling die je gezien moet hebben om te weten hoe bijzonder de magie van Lieve Bertha is.

Hermitage
De Vlaamse muziekgroep Hermitage bestaat dit jaar tien jaar. Het jubileum wordt gevierd met een pak nieuwe instrumenten, drum loops, visuals en een lading kersverse prachtsongs. Hermitage brengt met Divan als frontman melodieuze Nederlandstalige nummers met poëtische teksten, zoals ‘Eskimo’en Alleen De Liefde Kan u Redden’. De winnaars van de publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival in 2011 nodigen het publiek uit om Hermitage zelf te ontdekken.

2 halen 1 betalen
Afgelopen seizoen stonden beide acts in het talentencafé van het HOFtheater. Het publiek was zo enthousiast dat ze dit jaar samen de kans krijgen om in de grote zaal hun kunsten te vertonen. Het vertrouwen en de kwaliteit zijn aanwezig bij deze kleinkunstgroepen alleen aan de publieksopbouw moet nog gewerkt worden. Daarom mogen bezoekers met zijn tweeën naar binnen voor de prijs van één. Om van deze actie gebruik te maken kan men bellen naar 0572-361361 of mailen naar info@hofinsalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.