drie op een rij voor de dames van de bevers

We hadden een wat rare voorbereiding. Karin was de hele week op wintersport, Sanne Mars had een studieweek in België en Kaya en Sanne Jonkman waren ziek op maandag. Op donderdag was Siemen er niet vanwege verplichtingen op school, gelukkig nam Bert deze training over en dat ging prima! Bert, alsnog bedankt!!

Niet een perfecte voorbereiding dus, en dat terwijl we de vorige wedstrijd zo enorm goed gespeeld hadden. Omdat Karin er niet was is Marit mee geweest, net als vorige week. Voor de wedstrijd tegen Kampen hebben we eerst het mooie huis bewonderd van Ellen in het mooie Heinooo. En daar ook lekker geluncht.

De eerste set in Kampen was een vreemde, we begonnen prima, het middenstuk was erg slecht met veel fouten van onze kant, het einde was weer goed maar kwam te laat. Een 25-21 verlies.

De 2e set was prima, serve was goed, vooral Moniek heeft de hele wedstrijd veel servedruk geleverd en we hadden de boel gewoon goed voor elkaar. Een makkelijke winst.

De 3e set was een gelijk opgaande set waarbij we weer goed begonnen maar in het middenstuk achter de feiten aanliepen. Boven de 20 kwamen we weer langszij en konden doordrukken, 25-23 en een 2-1 voorsprong.

De 4e set was een bijzondere, we verloren hem met 33-31, waarbij gezegd mag worden dat de vlaggers (die het de rest van de wedstrijd prima deden) hele bijzondere beslissingen maakten. Gelukkig had de scheids dit na een paar keer door. Een spannende set dus waarbij we aan beide kanten genoeg set en matchpunten kregen, helaas verloren..

En dan moet je met die domper de 5e set in….. De eindstand van die set zegt genoeg over hoe we momenteel kunnen knokken en weer weten te winnen, 15-6!!! Een 3-2 winst bij Reflex, TOP!! En 3 op een rij dus.

Het zou toch prachtig zijn als we daar 4 op een rij van kunnen maken als we over 2 weken de koploper Veracles mogen verwelkomen in Lemelerveld. Wij gaan ervoor en hopen op de support van jullie allemaal op zaterdag 2 april om 19.00!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.