Home / archiefcentraal / doelpunt gerritzen enige lichtpuntje tijdens lemelerveld albatross

doelpunt gerritzen enige lichtpuntje tijdens lemelerveld albatross

“Het was geen wedstrijd waar je als publiek op zondagmiddag lekker voor gaat zitten”, vertelt Edwin Duim, hoofdtrainer bij Lemelerveld. “0-0 zou de terechte uitslag zijn geweest. Dus als je met 1-0 wint ben je de gelukkigste.” De trainer vond het van beide kanten een slechte wedstrijd. “Maar als je in een slechte wedstrijd wint van een directe concurrent, dan mag je wel spreken van een goed resultaat.”

De wedstrijd kende slechts één lichtpuntje; de goal van Jasper Gerritzen. Hij wordt op het middenveld aangespeeld en kan zonder problemen enkele meters doorlopen. Daarna kan hij kiezen om een diepe bal te geven of om zelf te schieten, maar Gerritzen kiest voor het laatste. Een goede keuze, want de bal zeilt de bovenhoek in: 1-0.

Volgende week zal Lemelerveld met beter spel hetzelfde resultaat te behalen. Beekbergen is dan de tegenstander. De wedstrijd wordt zondag gespeeld op het sportpark Veldhof van Beekbergen en begint om 14.00 uur.

Lees ook

Tragiek en romantiek bij Podium Heino

HEINO – Acteursechtpaar Trudy de Jong en Theo de Groot brengt op vrijdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.