dit weekend twee voorstellingen in theater podium heino

Maar liefst twee voorstellingen spelen aankomend weekend in Theater Podium Heino. Vrijdagavond 18 maart speelt het cabaretduo Yentl en de Boer de (uitverkochte) voorstelling ‘De snoepwinkel is gesloten’. Er is namelijk niks mis met een beetje goed getimed egoïsme… Op zondagmiddag 20 maart speelt het muziekensemble Four Flutes diverse moderne en klassieke stukken met na de pauze een toevoeging van verhalenverstelster Karin de Graaff.

Yentl en de Boer speelt op vrijdagavond 18 maart ‘De snoepwinkel is gesloten’. Speciaal voor jou, maar vooral omdat ze er zelf zo’n zin in hebben. Want wat heeft dat altijd rekening houden met anderen jou eigenlijk opgeleverd? Ja, natuurlijk is het hebben van vrienden tof, maar wie bekommert zich om jou? Als jij niet het beste stukje voor jezelf bewaart, ga je het van niemand krijgen…

Yentl Schiedam en Cristine de Boer namen in 2013 alle prijzen mee naar huis op het Amsterdams Kleinkunst Festival. In ‘De snoepwinkel is gesloten’ kan het grote publiek kennis maken met de muzikale hoogstandjes en absurdistische sketches en personages van dit cabaret duo.

Deze voorstelling vindt plaats op vrijdag 18 maart om 20.30 uur in THEATER Podium Heino. De voorstelling is uitverkocht.

Zondagmiddag
Zondagmiddag 20 maart klinken de klanken van Four Flutes door het Heinose theater. Betty Ekas, Simone Kampherbeek, Leontien van Nesselrooij en Janine Siebesma spelen onder meer klassieke werken van Beethoven, Bartholdy en Scarletti en modernere stukken van Castérède, Walker en Clarke. Het Friese gezelschap speelt op dwarsfluiten, een altfluit en een basfluit. Na de pauze vertelt Karin de Graaff uit Liederholthuis, onder begeleiding van het ensemble, een eigen versie van ‘de Peer Gynt Suite’ van Ibsen en Grieg.

Deze voorstelling vindt plaats op zondag 20 maart om 15.00 uur in THEATER Podium Heino. Kaarten kosten 10 euro.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.