Home / archiefcentraal / derde repetitie van the passion luttenberg

derde repetitie van the passion luttenberg

Na afloop schoven de spelers van het passieverhaal aan onder leiding van Marloes reimert (regisseur). Jezus, Maria plus de 12 apostelen en pontius pilatus en twee bewakers. Er zijn apostelen met tekst, stille apostelen, een DJ apostel, vrouwelijke apostelen en zelfs een reserve apostel. Jezus, Maria , Petrus en Judas zijn solisten in het muzikale verhaal. Bijzondere (vrouwelijke) apostelen zijn b.v. Zuster Meijerink en zuster Mies Veldkamp. Zuster Meijerink werkt en woont in meisjesstad in Utrecht. Zuster Mies Veldkamp woont in Arnhem en zat jaren in de missie o.a. in Brazilie.

Er word een tribune gebouwd in sporthal “De Achterberg” bestemd voor 200 bezoekers. Het podium (170 vierkante meter) komt van muziekvereniging Polyhymnia uit Lemelerveld. Licht en geluid word verzorgt door SPL – Sound Presure Level Brummen.

Er worden uiteraard opnames gemaakt die in april te bestellen zijn bij de werkgroep. Er word nog eenmaal gerepeteerd (15 maart) in Elckerlyc. Daarna vinden de repetities plaats in de sporthal, waar op 24 maart om 15.30 uur en 19.30 uur de twee voorstellingen plaatsvinden.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.