de scheg vormt decor voor grote poolparty

Zwemparadijs De Scheg wordt op zaterdag 9 april omgetoverd tot één grote poolparty. Evenementenbureau 9.23 en Sportbedrijf Deventer hebben de handen ineen geslagen voor een uniek 18+ feest: Watervrees.

Het kostte heel wat voorbereidingstijd, maar maandag zijn de laatste handelingen verricht en is het duidelijk: het feest gaat door. Wietse Sennema, Martijn Wubbolts en Robert Vosmeijer van 9.23 zijn er maar wat blij mee. “Het is in de regio echt iets nieuws en voor jongeren en jongvolwassenen een heel gaaf evenement!”

Het idee ontstond nadat studentenvereniging Vindicat uit Groningen vorige zomer het complete zwemparadijs afhuurde voor de viering van haar 200-jarig bestaan. “Dat was de eerste keer dat De Scheg haar zwembaden ter beschikking stelde voor een feest”, weet Wietse.

“Tijdens dat feest ging veel goed, maar kon er ook een hoop beter”, aldus de organisatoren met een knipoog. In goed overleg met Sportbedrijf Deventer lukte het de mannen van 9.23 de kans te realiseren om die verbeteringen door te voeren.

Iets bijzonders
“Super natuurlijk, want in Deventer is het uitgaansleven niet zo denderend. Er gebeurt niet veel bijzonders voor de groep die wij willen bereiken.” Ook voor het Sportbedrijf vormt het feest een goede mogelijkheid om de jongeren en jongvolwassenen aan te spreken. “Dat dit mogelijk is, daar geloofden we in. Met dit evenement blijven we binnen de regels van De Scheg”, benadrukt Martijn.

Om het feest te doen slagen komen diverse dj’s draaien voor de badderende gasten. Zeker één daarvan is ‘een gevestigde naam in Deventer met internationale bekendheid’, zo verzekeren Wietse, Martijn en Robert. “De kenners zullen wel weten om wie het gaat.” 

Volwaardige poolparty
Daarnaast wordt het zwemparadijs fraai aangekleed en uitgelicht. Er komen op diverse plekken extra bars te staan en een goed geluidssysteem zal ook niet ontbreken. Een volwaardige poolparty dus.

Overigens hoef je niet per se in zwembroek of bikini te komen, een zomerse outfit volstaat ook. Schoenen zijn in het zwembad niet toegestaan.

De organisatoren verwachten dat het evenement regionale aantrekkingskracht heeft. “Een aanwinst voor de stad. Dit zet Deventer weer op een hele nieuwe manier op de kaart!”

Het feest duurt van 16.00 tot 23.00 uur. Tickets voor Watervrees kosten 25 euro per stuk. Early-bird-tickets zijn voor 22,50 euro verkrijgbaar. De prijs is inclusief servicekosten én een kluisje. Wil je meer weten over het feest of kaarten bestellen? Kijk dan op staging2.9-23.nl. Het evenement vind je ook op Facebook.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.