de rietkraag organiseert weer een kleding en speelgoedbeurs

Iedereen kan kleding en/of speelgoed inbrengen, dit is niet alleen voor ouders van de Rietkraag, maar mogelijk voor alle belangstellenden. De voorwaarden die verbonden zijn aan inbrengen van kleding en speelgoed zijn als volgt:

– Voor de kinderkledingbeurs kan kleding ingeleverd worden in de maten
92 t/m 176 (geen babykleding), schoeisel kan ook ingebracht worden (geen ondergoed, sokken etc, mits nieuw in verpakking)
– Voor de markt kan ook carnavalskleding ingeleverd worden
– Kleding en speelgoed dient vrijdag 8 oktober 2016 te worden ingebracht tussen 17.00 en 19.00 uur op school, voorzien van code, maat en prijs, u prijst dus zelf uw kleding en speelgoed. Tip: zet de code, maat en prijs op schilderstape. Dit hecht goed aan de kleding en voorkomt dat codes kwijtraken
– De kleding en speelgoed dient te worden ingebracht in stevige (kartonnen) dozen, voorzien van naam en code
– De kleding dient heel, schoon en netjes te zijn. Bij voorkeur gestreken. Dit oogt netter en verkoopt daarom beter
– Voor het speelgoed geldt, en met name de puzzels, dat het compleet dient te zijn
– 50 % van het gevraagde bedrag is ten gunste van de inbrenger, de overige 50 % is ten behoeve van de school
– De organisatie kan kleding/speelgoed weigeren
– Niet verkochte kleding/speelgoed en de opbrengst van de beurs kan op zaterdag 9 april weer worden opgehaald, de exacte tijd wordt afgesproken wanneer de kleding wordt ingebracht. Niet opgehaalde opbrengst en kleding vervalt aan school

Voor meer informatie en/of het opvragen van een persoonlijke code kan contact opgenomen worden met Margreeth Rebers, tel. 0572-851184 (na 19.30 uur) of Sylvia Wolfkamp, tel. 0572 – 361541 zodat je een persoonlijke code kan aanvragen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.