de poezen pim and pom komen naar het hoftheater

In het HOFtheater is maandag 28 maart, Tweede Paasdag, de familievoorstelling (3+) ‘Anders dan anders’ van Pim & Pom te zien. Een avontuur van de bekende poezen van Mies Bouhuys en Fiep Westendorp. Aanvang: 14.00 uur.

Pim en Pom zijn twee poezen. Ze zijn grappig en vrolijk en zeker niet saai. Toch wil Pim wel eens iets anders en Pom is het daar mee eens. Niet weer dezelfde sardientjes en dat gekleurde bolletje wol. Gelukkig blijkt ‘iets anders’ helemaal niet ver weg te zijn. Als ze op zoek gaan, komen ze het al snel tegen…….  ‘Pim en Pom – Anders dan anders’ is een grappige voorstelling vol met vrolijke liedjes en live gespeelde geluiden. En natuurlijk mag het jeugdige publiek ook mee doen! 

De Toren van Geluid
De voorstelling ‘Anders dan anders’ van Pim & Pom wordt gespeeld door het gezelschap ‘De Toren van Geluid’, die al ruim 15 jaar interactieve muziektheatervoorstellingen maakt  voor peuters, kleuters en dreumesen. Door middel van toegankelijke voorstellingen, waarbij eenvoud en helderheid voorop staan, willen ze kinderen kennis maken met theater en muziek.

Kaartverkoop
Kaarten à 10 euro zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFinSalland.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en vanaf drie kwartier voor aanvang van een voorstelling. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.