Home / archiefcentraal / dames kwiek na zinderend spektakel met lege handen

dames kwiek na zinderend spektakel met lege handen

In een kolkende Tijenraan hebben de handbaldames van Klink-Nijland Kwiek zaterdagavond hun eerste nacompetitiewedstrijd met slechts 1 punt verschil verloren. E en O uit Emmen bleek met 21-22 nipt te sterk.

De wedstrijd ging eigenlijk continu gelijk op. Zo stond het na een kwartier handballen 7-6 in het voordeel van de Raaltenaren, maar was het bij rust juist weer 10-11 voor de bezoekers. De spanning was om te snijden en het publiek genoot zichtbaar.

Ook de tweede helft bleef een gelijkopgaande strijd in Tijenraan. Waar het na 45 minuten gelijk stond (16-16), trok toch E en O uiteindelijk aan het langste eind. Met een eindstand van 21-22 pakten de bezoekers de winst en was het balen geblazen voor de formatie uit Raalte.

Hieronder de samenvatting:
[youtube url=”https://www.youtube.com/embed/dR2mM1i28Ws”]

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.