dalfsen laat dure punten liggen tegen broekland

Al voor de rust stond de uitslag op het scorebord. Namens Dalfsen opende Jeroen Kamphuis na een kwartier de score. In de 40e minuut trokken de gasten de stand weer gelijk.

Omdat koploper SV Zwolle ook punten liet liggen tegen De Gazelle, blijft de schade beperkt voor achtervolger Dalfsen. SV Zwolle heeft na 18 wedstrijden 37 punten, terwijl Dalfsen na 19 potjes 32 punten heeft verzameld. Voor Broekland betekend het gelijkspel dat het voorlopig niet naar beneden hoeft te kijken op de ranglijst. De ploeg, die nu achtste staat, heeft uit 18 wedstrijden 25 punten behaald. Ze staan daarmee 5 punten los van de 11e positie, dat nacompetite zou betekenen.

De eerstvolgende competitiewedstrijd is voor Dalfsen pas op 3 april. Dan spelen zij uit tegen Lettele. Broekland speelt op Tweede Paasdag de uitwedstrijd tegen Diepenveen. Beide duels beginnen om 14.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.