concert pink floyd project uitverkocht

Het unplugged concert van één van de beste Pink Floyd tribute bands in Nederland vindt niet alleen plaats op een bijzondere plek, maar ook in een unieke en intieme setting. De 10-koppige band, met o.a. Bert Heerink en gitarist Henk Bennen, speelt deze avond een unplugged ode aan 50 jaar Pink Floyd. De grote hits zoals ‘Comfortably Numb’, ‘You Were Here’ en ‘Shine On You Crazy Diamond’, maar ook de minder bekende juweeltjes komen de show voorbij. Met niet alleen muziek, maar ook volop leuke anekdotes en verhalen over de nummers en uiteraard de historie van de band.

Het concert is in de voorverkoop al uitverkocht en er worden dus ook geen tickets meer aan de deur verkocht. Het concert begint om 20.30 uur. Vanaf 19.00 uur is het mogelijk om de jas op te hangen en een drankje te doen in theater Het Podium tegenover de N.H. Kerk.

De organisatie van dit concert ligt in handen van Live Music Heino, ook verantwoordelijk voor de organisatie van Festival rond de Pomp (voorheen Blues & more rond de Pomp).

Facebook
Voor de liefhebber die helaas geen kaartjes heeft, is er goed nieuws. Op de Facebookpagina van Salland Centraal geven wij twee tickets weg. Maar wees er snel bij, ze worden donderdagmiddag verloot!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.