catering en partyservice van dam uit heino regelt alles voor uw feest

“Wij hebben diverse soorten buffetten, van een stamppotbuffet tot een zeer uitgebreid Europees buffet. Maar ook voor klassieke en luxe hapjes bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast is het nieuwe streetfoodstations ‘All over the world’ te bestellen. Traditioneel wereldse eenpans/snack gerechten die ter plaatse vers worden bereid door onze creatieve koks. U loopt langs diverse stalletjes en kraampjes en proeft wat de wereld u te bieden heeft.”

Vanaf 1 april kunt u bij Catering en Partyservice Van Dam ook kant-en-klare maaltijden bestellen, ambachtelijk bereid met verse ingrediënten. Deze kunnen worden afgehaald, maar ook tegen meerprijs worden bezorgd. Wij werken inmiddels voor diverse grote opdrachtgevers en zijn onder andere de vaste cateraar voor de Gemeente Raalte.”

Locaties
“Wij hebben diverse mooie locaties tot onze beschikking om uw feest te doen slagen.
De locaties variëren van 20 tot 250 personen. Ook het huren van diverse soorten tenten bestaat tot de mogelijkheden.”

Partyservice/partyverhuur
“Om het feest compleet te maken, kunnen wij naast het culinaire gedeelte ook uw locatie aankleden. Door op eigentijdse wijze en met oog voor detail kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Voor de vele mogelijkheden verwijzen wij u graag naar onze website staging2.partyservicevandam.nl. En om nog makkelijker en professioneler uit te pakken, kunt u ook gebruik maken van onze medewerkers die uw gehele feest in goede banen zullen leiden.”

Kookstudio
Via Catering en Partyservice van Dam kunt u onder begeleiding van een kok ook een gezellige kookworkshop krijgen. Kookstudio Heino heeft sinds 2004 een eigen kookstudio, onder het motto ‘Samen Lekker Koken’, die plaats biedt aan gezelschappen van 10 tot 25 personen. “Hier bieden wij de mogelijkheid te genieten van een feestelijk moment rondom het fornuis. Een actieve, informele avond waarbij de gezelligheid hoog in het vaandel staat. Ideaal en heel leuk voor bedrijven, vrijgezellenfeestjes, verenigingen en families.”

Het hele gezelschap bereidt in de kookstudio een volledig menu, van voorgerecht tot en met dessert. Je kunt kiezen uit diverse themamenu’s, van mediterraans, tappas, Grieks en Mexicaans tot Hollandse gerechten in een modern jasje. Na het bereiden van de maaltijd geniet je van uw eigen kookkunsten. Natuurlijk doet u dat aan tafel in de sfeervolle ambiance van de proefstudio.

Voor vier uur lang genieten en een 4-gangenmenu betaalt u 49 euro per persoon. Dit is inclusief bier, wijn en frisdrank.

Slijterij
Catering en Partyservice van Dam beschikt, om het nog mooier te maken, over een eigen slijterij met een groot assortiment dranken. In dat assortiment zitten onder andere 250 verschillende soorten whisky’s. “Reden dus om diverse whiskyproeverijen te houden. Ook hebben wij diverse streekproducten te koop, waaronder de zeer bekende Heino’s Dambitter en de Heino’s babbelaar. Een hele grote waardering onder onze klanten bestaat er voor onze huiswijn, Caves d’ Albret, die wij in rood, twee smaken wit en een zoetere rose verkopen.”

Catering en Partyservice van Dam is een middelgroot Catering en Partyservicebedrijf aan de Dorpsstraat 10 in Heino. “Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij zijn ten alle tijden bereid dit in een persoonlijk onderhoud te bespreken.” Meer informatie is verkrijgbaar via 0572-391207 of kijk op staging2.partyservicevandam.nl of staging2.samenlekkerkoken.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.