burgerbelangen gaat gesprek aan met inwoners

BurgerBelangen Raalte staat komende zaterdag 12 maart met een stand in het centrum van Raalte. Initiatiefnemer Ben Nijboer stapte onlangs uit de landelijke VVD en startte vervolgens een nieuwe lokale partij. Sindsdien zit hij als raadslid van BurgerBelangen in de gemeenteraad.

“Inmiddels hebben diverse media aandacht geschonken aan deze ontwikkeling, maar het lijkt me goed om ook de mensen in het dorp de gelegenheid te geven persoonlijk naar mij toe te reageren. Ik ga dat gesprek graag aan. En uiteraard is er gelegenheid om aan te geven wat men vind van actuele onderwerpen zoals de discussie over betaald parkeren, en de gevolgen van de Kruispunt Bos plannen voor Raalte-dorp”, zo licht Nijboer toe.

De stand van BurgerBelangen is van 10.00 tot 15.00 uur te vinden op De Plas, ter hoogte van Neuf.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.