broekland in gesprek met gemeenteraad

Wat speelt er allemaal in Broekland? Welke uitdagingen en kansen zien de inwoners van Broekland voor hun dorp? Waarover willen de inwoners van Broekland in gesprek met de gemeenteraad? Dit zijn allemaal vragen die aan bod kunnen komen tijdens het bezoek van de gemeenteraad aan Broekland op 12 april.

In een informele setting gaan de raadsleden, onder leiding van burgemeester Martijn Dadema, in gesprek met inwoners over alles wat leeft en speelt in Broekland. Ideeën of wensen inbrengen, alleen luisteren, tijdens deze avond kan het allemaal.

De gemeenteraad van Raalte wil in deze raadsperiode alle kernen bezoeken. De raad wil op deze manier op een toegankelijke en laagdrempelige manier in gesprek gaan met de inwoners. Burgemeester Martijn Dadema zit de avond voor. Doel van de bijeenkomst is te horen wat er speelt in de kernen en om inwoners en groepen gelegenheid te bieden hun onderwerpen te presenteren. Dat kan iets zijn wat in de kern speelt maar het kan ook een meer algemeen onderwerp zijn. De raad hoopt op een grote opkomst. Jong en oud is welkom met ideeën en wensen, mensen die alleen willen luisteren zijn uiteraard ook van harte welkom.

De bijeenkomst is op dinsdag 12 april in zaal De Hoppe in Broekland en duurt van 20.00 tot 22.00 uur.

Opgeven om te spreken
Wil je tijdens deze avond jouw idee presenteren? Je mag het onderwerp alvast laten weten via griffie@raalte.nl. Omschrijf hierbij kort het idee. Ook op de avond zelf kun je nog doorgeven of je wil pitchen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de griffie door te mailen naar griffie@raalte.nl of te bellen naar 0572-347770.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.