breng je hout naar paasvuur middel

De Activiteiten Commissie Middel is druk bezig met de bouw van een groots paasvuur op het terrein van de familie Doorn aan de Woolsdijk in Middel. Heb je snoeihout, dan kun je dat op dit terrein tegen een kleine bijdrage storten.

Op 12 en 19 maart kan er nog snoeihout gebracht worden van 8.30 tot 14.00 uur. Buiten deze tijden is het terrein afgesloten of je kunt een afspraak maken met Herman Schoorlemmer via 0570-531504 of Jos Nijboer 0570-563276.

Op zondag 27 maart, Eerste Paasdag, wordt het paasvuur om 20.30 uur ontstoken. Voorafgaand is er een lampionnenoptocht voor de kinderen. Deze start bij het Buurthuis Middel om 20.15 uur. Een hapje en drankje is verkrijgbaar in de feesttent.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.