boomfeestdag in de dorpsboomgaard van heino

Zo’n tachtig kinderen van de groepen 6 van de drie basisscholen De Springplank, De Dolfijn en De Gouden Emmer gaan met de aanplant van bomen en struiken aan de slag op het terrein van de te ontwikkelen dorpsboomgaard. Wethouder Jacques van Loevezijn plant samen met de kinderen de eerste vier bomen.

“De aanplant door de kinderen van drie basisscholen vormt een geweldige start van de groene aanleg van de dorpsboomgaard voor Heino”, aldus Jacques van Loevezijn.

Boomfeestdag samen met kinderen
Groei en Bloei heeft zich ten doel gesteld om jaarlijks kinderen van een groep uit de bovenbouw van één of meerdere basisscholen binnen de gemeente kennis en respect bij te brengen ten aanzien van bomen in hun directe leefomgeving. De aanplant van de bomen en struiken vindt plaats op het nieuwe terrein van de dorpsboomgaard aan de Raalterstraat in Heino en start om 11.00 uur.

Meer foto's