best of britain brengt beste van britse bodem

‘The Best of Britain, is een muzikale voorstelling met de allergrootste hits van Engelse bodem, stuk voor stuk wereldhits die allemaal hoog genoteerd staan in de Radio 2 Top 2000. De allerbeste bands en artiesten ter wereld komen zo’n beetje uit Groot-Brittannië en zijn vertegenwoordigd in deze show.

Wat te denken van; The Beatles, Coldplay, Pink Floyd, The Kinks, The Police, The Stones, Deep Purple, Queen, Kate Bush, Led Zeppelin, The Moody Blues, David Bowie, Rolling Stones, Robbie Williams e.v.a.’

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/hxISj8jIKis”]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.