benefietdiner team lef levert 7750 op

Tafelen tegen kanker
De Theaterzaal van de Leeren Lampe werd gisteravond omgetoverd tot decor tegen kanker. “We kennen allemaal wel iemand die met deze nare ziekte te maken heeft (gehad)? Zelfs binnen De Firma zijn we er keihard mee geconfronteerd het afgelopen jaar. Wij kunnen dus niet meer wachten en komen in actie. Hoe mooi is het dat je op deze simpele manier een bijdrage kunt leveren? Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven, is het motto”, liet Team Lef eerder weten.

Ook werd er na het diner gedanst. Voor maar tien euro kon je de disco in. Het eten, drinken en dansen voor het goede doel heeft veel mensen blijkbaar aangesproken.

Foto’s: Barbara Jansen

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.