bekedam food and events breidt succesvolle uit naar salland

Bekedam, onder andere uitbater van de Leeren Lampe, heeft al behoorlijk wat ervaring in de horeca- en cateringwereld. Al jaren runt hij het goedlopende cateringbedrijf Partycatering Deventer. “Dat loopt zo fantastisch goed”, zegt hij met een grote glimlach. “Die service gunnen wij iedereen in Salland.”

Op zijn telefoon laat Bekedam ter illustratie wat foto’s zien van enkele projecten. “Dit is een foto van een bedrijfsfeest. Voor een feest van 400 man hebben wij een leeggemaakte ruimte compleet ingericht tot feestlocatie met fraaie aankleding, dansvloer, verlichting en alles wat het bedrijf nog meer wilde. Ook de catering hebben wij verzorgd. Het was een fantastisch feest. En weet je wat ook mooi is: naast eigen locaties kunnen wij ook prachtige locaties regelen. Stel je wilt een feestje in bijvoorbeeld De Bergkerk of in de Lebuïnuskerk in Deventer, dan kan dat gewoon!”

Bruiloft in de tuin
Bekedam kwam op het idee om zijn goedlopende tak uit te breiden naar Raalte en omstreken omdat steeds meer mensen een feest in hun eigen tuin willen vieren. “Elk feest is uniek en wij vullen deze volledig in naar de wens van de opdrachtgever vanuit onze passie voor de horeca. Wij denken graag mee en vullen de wensenlijst aan met nieuwe ideeën. Wil j een feest in je eigen tuin, dan regelen wij alles wat er voor nodig is om dat te realiseren. Wil je een feest op locatie, dan regelen wij die locatie. Liever feestvieren in een tent, ook dat kan. Wij hebben de beschikking over meerdere tenten in verschillende groottes en stijlen. Deze tent richten wij vervolgens helemaal naar de smaak van de feestvierder in, modern of in de stijl van een café, het kan allemaal. Alles in goed overleg. Wij bouwen alles op, richten in, verzorgen tot in detail de catering (van tapas tot een stamppotbuffet) en ruimen alles tot de laatste kruimel op. Want op je eigen feest hoef je niets zelf te doen als je dat niet wil.”

Die gedachte van Bekedam komt ook terug in het logo van Bekedam Food & Events. “Dat is een mooie, luxe, paarse stoel en daarmee willen we zeggen: ‘Op je eigen feest mag je er lekker bij gaan zitten, de organisatie kun je overlaten aan ons professionele horecateam.”

Bekedam Food & Events heeft straks twee vestigingen: in Deventer aan de Hanzeweg en in Raalte aan de Almelosestraat (De Leeren Lampe). “Daarnaast zijn we 24 uur per dag telefonisch bereikbaar.” Bekedam Food & Events is er voor particulieren en bedrijven. “Voor elk wat wils in elke gewenste prijsklasse. Wij maken er een prachtig en onvergetelijk feest van!”

Meer informatie is te vinden op staging2.bekedam.events (inderdaad zonder .nl aan het einde). Een spontaan bezoekje aan de Leeren Lampe om te informeren naar de mogelijkheden is ook altijd mogelijk. Bekedam Food & Events is tijdens kantooruren bereikbaar op 0572-355855 en buiten kantooruren op 06-22882278 en 06-24887816. Mailen kan naar info@bekedam.events (ook zonder .nl).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.