basiscursus gebarentaal start in olst

Enkele jaren geleden raakte Marijn van Assen gefascineerd door gebarentaal. Zij besloot de vierjarige opleiding tot gebarentaaldocent in Utrecht te volgen en geeft momenteel op verschillende plaatsen de beginnerscursus Nederlandse gebarentaal. Marijn: “Het is bijzonder te merken hoeveel je met je handen, je mimiek en lichaamshouding kunt vertellen. Gebarentaal is geen letterlijke vertaling van het Nederlands. Door een andere grammatica en een ander gebruik van mimiek kan je hetzelfde zeggen, maar zoveel meer duidelijk maken. Het leuke van de basiscursus is dat de cursisten aan het eind van de cursus in staat zijn een alledaags gesprek over hobby, werk of vakantie te voeren met een doof of slechthorend iemand. Dat geeft veel mensen een kick.”

Mensen die de cursus volgen doen dat met name omdat zij geïnteresseerd zijn in de basis van gebarentaal en het feit dat zij met iedereen willen kunnen communiceren. Maar ook beroepshalve wordt aan de cursus deelgenomen, bijvoorbeeld door logopedisten. In Olst zijn bij de cursus nog slechts enkele plaatsen vrij. Belangstelling? Geef u dan snel op.

Informatie
Wat: Basiscursus gebarentaal
Waar: gebouw ABC de Cirkel te Olst
Wanneer: donderdagavond van 19.30-21.30 uur
Start: 10 maart (cursus bestaat uit 12 lessen)
Kosten: € 200,-
Opgave bij Marijn van Assen, info@samtal.nl 06 4821 2045

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.