Home / archiefcentraal / bannink tekent voor zesde seizoen bij heino hhzd

bannink tekent voor zesde seizoen bij heino hhzd

Bannink heeft al met meerdere teams, waaronder het eerste dames team, een kampioenschap bereikt. De laatste jaren heeft Bannink zich vooral bezig gehouden met de jeugdteams van Seine Wonen Heino HHZD.

Aankomend seizoen blijft Bannink training geven aan teams in de B-, C-, E- en F-jeugd. Ook zal hij dit jaar het trainen en coachen van het eerste A-team oppakken. De technische commissie laat weten erg blij te zijn met de samenwerking. Doordat de technische commissie en Bannink al jaren samenwerken is te zien dat er binnen de jeugd steeds meer gewerkt wordt aan een doorgaande lijn.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.