abbacz heeft harten veroverd in welsum

De uit Tsjechië afkomstige 8-koppige band heeft opgetreden in diverse theaters en zalen in vele Europese landen en vergat daarbij Welsum niet. Na een mooi optreden van de band Twells Vergiet in het voorprogramma betrad ABBAcz het podium en deed in alle opzichten heel erg denken aan de originele Zweedse band. Het leek alsof de originele ABBA band met Agnetha, Björn, Benny en Anni-Frid (de voornamen vormen samen ABBA) op het podium in het dorpshuis in Welsum stond.

ABBAcz zette een uitbundige sound en glorieuze hits zoals ‘Super Trouper’, ‘Fernando’, ‘Take a chance on me’ en ‘Thank you for the music’ op wervelende wijze neer op een geweldig podium in Welsum. Alle songs waren een perfecte productie op alle onderdelen en werden live gebracht. Het publiek, waaronder vele echte ABBA-fans, was in grote getale naar deze show gekomen en heeft enorm genoten. Er zal nog lang over worden nagepraat. Wellicht dat deze groep op hun tournee Welsum nog eens aandoet in de toekomst!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.