aanmeldingen buurtapp blekkerhoek stromen binnen

Woensdagavond ging de app officieel van start tijdens een infoavond bij speeltuin Blekkerhoek. Belangstellenden konden kennis maken met buurtpreventie in het algemeen door een informatieve bijdrage van wijkagent Henny van der Velden.

“Binnen een paar dagen waren er al zestig aanmeldingen, maar nog steeds komen er aanmeldingen binnen”, laat initiatiefnemer Gerwin Willemsen weten. “De bewoners zien het nut van deze preventieapp zeker in.”

Aanmelden
Bewoners van Blekkerhoek kunnen zich nog aanmelden via Blekkerhoekapp@gmail.com aanmelden onder vermelding van naam, adres en mobiele nummer.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.