90s party met gerard ekdom op vooravond pedro pico pop

Gerard Ekdom is een bekende radio DJ en televisiepresentator én lopende muziek-encyclopedie. Tijdens optredens van Gerard hoor je met regelmaat zijn gevleugelde uitspraken voorbij komen. Net als op de radio zal Gerard het publiek vermaken met zijn ongelooflijke energie en humor.

Vanaf dinsdag 29 maart zijn er beperkt earlybird tickets verkrijgbaar voor 5 euro
De reguliere tickets zijn verkrijgbaar voor 9,50 euro: er is een beperkte capaciteit in de festivalterrein op het terrein van Pedro Pico Pop maar indien er nog tickets beschikbaar zijn kosten deze aan de deur 15 euro.

Meer informatie via staging2.gerard-ekdom.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.