41e ten broeke open volleybal toernooi door de bevers

Het enige wat nu nog ontbreekt, zijn een paar enthousiaste deelnemers. Dat zijn er echter niet zomaar een paar, vorig jaar hebben maar liefst 138 teams meegedaan. Zou het nog mogelijk zijn deze prestatie te overtreffen? Jij bepaalt het. De teams die vaker meegedaan hebben, zijn in elk geval niet meer weg te slaan, dus meedoen is op eigen risico.

Iedereen die een team kan samenstellen van acht tot twaalf personen, kan meedoen. Zo kunnen teams uitkomen van een familie, een straat, een vereniging of een willekeurige andere groep. Je kunt je inschrijven als een gemengd team, damesteam, herenteam, jeugd 1-team (groep vijf en zes van de basisschool), jeugd 2-team (groep zeven en acht van de basisschool) of een jeugd 3-team (t/m zestien jaar).

Speciaal voor kinderen van groep één t/m groep vier wordt tijdens het toernooi op woensdagmiddag 22 juni weer het Mini Bever Spelletjestoernooi georganiseerd. Alle kinderen uit de eerste vier groepen van de basisschool zijn van harte welkom om 13.30 uur op het terrein van het Open Volleybaltoernooi. De minicommissie van De Bevers heeft speciaal voor hen een leuk spelletjescircuit uitgezet. Na een korte uitleg wordt om 14.00 uur met de spelletjes begonnen. De middag is om ongeveer 16.00 uur afgelopen. Er zijn geen kosten aan verbonden. De aanmelding vindt plaats via de basisscholen.

Een tijdige inschrijving is gezien de te verwachten deelname erg belangrijk: wie het eerst komt, het eerst maalt! De aanmelding van jeugd 1 en 2 vindt plaats via de basisscholen.

Inschrijven gaat met ingang van dit toernooi op een bijzondere manier, heel anders dan alle voorgaande jaren. Ga voor het online inschrijven van je team naar staging2.tenbroeke.nl waar ook alle informatie over het inschrijven te vinden is.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.