zeer succesvolle eerste teamavond samenloop voor hoop

Meer dan honderd geïnteresseerden kwamen afgelopen maandagavond naar Vital Centre Raalte voor de eerste teamavond van de SamenLoop voor Hoop in Raalte op Sportpark Ramele

Deelnemende teams kregen informatie over de loop en de manieren om geld in te zamelen voor het KWF. Ton Bisschop, voorzitter van de wervingscommissie van SamenLoop voor Hoop Raalte, is erg te spreken over het aantal teams (inmiddels 24) dat zich tot op heden heeft aangemeld voor de Samenloop op 28 en 29 mei van dit jaar.

“Van alle ingeschreven teams waren mensen naar Vital Centre gekomen om ideeën over acties uit te wisselen en om informatie van een aantal sprekers tot zich te nemen. Ook hebben nieuwe teams zich ingeschreven, waarvan zelfs twee teams bestaande uit vijfentwintig personen.”

Verschillende teams vertelden over de geplande acties voor of tijdens de SamenLoop. Tot slot informeerde de organisatie over de kaarsenzakken, donatieboxen, kramen en rustplaatsen waar aanwezigen mee te maken zullen krijgen. De kaarsenzakken kunnen met een wens of tekening voorzien worden en zullen door de teams langs de wandelroute worden geplaatst en door de organisatie voorzien worden van kaarsen. Tijdens de avond- en nachtelijke uren zullen deze de route verlichten.

Vele donatieboxen en meer dan 500 kaarsenzakken werden diezelfde avond nog meegenomen. Teams kunnen zich nog steeds inschrijven via de website samenloopvoorhoop.nl/Raalte .

Binnenkort volgt een tweede teamavond.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.