zaterdagmiddag grote carnavalsoptocht in wijhe

De carnavalsoptocht in Wijhe, onder leiding van carnavalsvereniging de Diekschoevers, op zaterdag 6 februari gaat om 14.30 uur van start. De route start op de industrieweg en zal zich vervolgen via de Enkweg, Molenbelt, Langstraat, Oranjelaan, Wijhezicht en ontbinden op het van Dedemplein.

Inschrijven kan nog op de dag zelf, deelnemers kunnen zich vanaf 13.00 tot 14.00 uur inschrijven in het Beatrixgebouw aan de industrieweg. Hier is ook eten en drinken te verkrijgen. Dus bedenk een leuk thema en doe mee aan deze grote optocht. Na de optocht is de prijsuitreiking tijdens de carnavalsmiddag in residentie The Longhorn in de Langstraat. We hopen er samen met u een grandioos feest van te maken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.