Home / archiefcentraal / zaterdagmiddag grote carnavalsoptocht in wijhe

zaterdagmiddag grote carnavalsoptocht in wijhe

De carnavalsoptocht in Wijhe, onder leiding van carnavalsvereniging de Diekschoevers, op zaterdag 6 februari gaat om 14.30 uur van start. De route start op de industrieweg en zal zich vervolgen via de Enkweg, Molenbelt, Langstraat, Oranjelaan, Wijhezicht en ontbinden op het van Dedemplein.

Inschrijven kan nog op de dag zelf, deelnemers kunnen zich vanaf 13.00 tot 14.00 uur inschrijven in het Beatrixgebouw aan de industrieweg. Hier is ook eten en drinken te verkrijgen. Dus bedenk een leuk thema en doe mee aan deze grote optocht. Na de optocht is de prijsuitreiking tijdens de carnavalsmiddag in residentie The Longhorn in de Langstraat. We hopen er samen met u een grandioos feest van te maken.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.