zang en gospelkoor freedom huldigt twee jubilarissen

André Booijink, vorig jaar nog samen met zijn vrouw Aaltje in het zonnetje gezet met een Koninklijke Onderscheiding, kreeg nu een onderscheiding voor 20 jaar lidmaatschap. Ronald Jonkman, ook lid in de orde van Oranje Nassau, kreeg een onderscheiding voor zijn 30 jaar lidmaatschap.

Met de jaarlijkse ledenvergadering staat Freedom aan de start van een bruisend en boeiend jaar. Er staan al diverse optredens op de agenda, met bovendien ook de voorbereiding van het 40-jarig jubileum van het koor in 2017. 

Meezingen, meespelen, luisteren? Freedom staat altijd open voor nieuwe leden. Denk je dat je een muzikale bijdrage kunt leveren? Repetities zijn op woensdagavond vanaf 19.30 uur in de filmzaal van het Annahuis in Raalte. Laat wel even weten dat je van plan bent om te komen, zodat ze je met open armen kunnen ontvangen.

Voor meer informatie over Freedom kijk je op staging2.freedomraalte.nl of volg je het koor op Facebook.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.