wraak van salland begin maart van start

De kroegen zijn bekend, de speeldata staan vast en de bands staan te trappelen. Begin maart gaat de bandcompetitie De Wraak van Salland van start bij Café Vosman in Nieuw Heeten en een dag later is er een voorronde in De Baron in Heino. Twee weken later is het de beurt aan café De Droadnagel in Haarle en café de Herxer Marke in Herxen/Wijhe. De inzet: Een optreden op Stöppelhaene.

Alle avonden zijn gratis. Het publiek bepaalt welke band rechtstreeks naar de halve finale gaat door een muntje in de koker van de band te stoppen. De band met de meeste muntjes wint.

Data
Op de volgende locaties wordt er gestreden om een plekje in de finale van de Wraak van Salland te bemachtigen:
– 4 maart in café Vosman in Nieuw Heeten
– 5 maart in café de Baron in Heino
– 18 maart in café de Droadnagel in Haarle
– 25 maart in de café de Herxer Marke in Herxen/Wijhe

De winnaars van de avonden en de bands die in de week na hun optreden de meeste likes op haar video op Facebook krijgt, gaan door naar de halve finale van de Wraak van Salland op:
– 8 april in de Leeren Lampe
– 15 april in de Leeren Lampe

Bands
De meeste bands staan vast, maar er is nog beperkt plek voor nieuwe bands. Dus wil jij op de valreep nog meedoen met De Wraak van Salland, meld je dan aan via dewraakvansalland@gmail.com en vermeld je bandnaam, biografie van de band, contactpersoon en –gegevens en eventueel een videoclip en/of geluidsfragment (link naar YouTube mag ook).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.