Home / archiefcentraal / win kaarten voor de huishoudbeurs

win kaarten voor de huishoudbeurs

De grootste consumentenbeurs van Nederland komt er weer aan, de Huishoudbeurs. Dit jaar is het thema Welcome to the Future, waar veel innovaties op het gebied van huishouden en shoppen centraal staan. Samen met onder andere Store of the Future & het Huis van de Toekomst worden diverse innovatieve projecten gepresenteerd. De 71ste editie van de Huishoudbeurs vindt plaats van 20 tot en met 28 februari in RAI Amsterdam. En Salland Centraal mag kaarten weggeven. Like de Facebookpagina van Salland Centraal en tag iemand in het bericht om kans te maken op kaarten.

De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur, op donderdag 25 en vrijdag 26 februari van 11.00 tot 22.00 uur. Festival Fantastique (hal 2) en Happy & Healthy (Elicium) zijn dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. Meer informatie vind je op www.huishoudbeurs.nl

Lees ook

Bestuursleden Stichting Ouderenwerk Heino nemen afscheid

HEINO – Stichting Ouderenwerk Heino heeft tijdens de laatste vergadering van het afgelopen jaar, afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.