wijhe92 niet opgewassen tegen tien man van ph almelo

Dé sterspeler bij PH uit Almelo is Dewi Perik. Het goudhaantje is bijna ieder weekend te vinden op het scoreformulier en liet ook vandaag zijn voeten spreken. In de negende minuut zette Perik op aangeven van Niek Loohuis de Almeloërs op 1-0.

De vroege goal bleek het enige doelpunt in de eerste helft waardoor beide ploegen na 45 minuten met 1-0 de kleedkamers opzochten.
In de zestigste minuut was er opnieuw een hoofdrol voor Dewi Perik. Dit keer in negatieve zin. De scheidsrechter zag een slaande beweging richting een Wijhe-speler en bestrafte dit met een rode kaart.

Met een man meer leek Wijhe’92 vandaag te kunnen gaan stunten tegen de nummer twee van de competitie. Het kwaliteitsverschil bleek echter te groot. Vijf minuten voor het einde van de officiële speeltijd bracht Nick Wennink de score op 2-0. Diezelfde Wennink bracht twee minuten later de eindstand op 3-0 vanaf de penaltystip.

Opnieuw geen punten voor Wijhe’92, dat met zes punten de hekkensluiter is. Volgende week speelt Wijhe niet, de week daarop komt Achilles op bezoek.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.