wie heeft de mooiste carnavalsetalage van raalte

Vanaf dinsdag 2 februari tot vrijdag 5 februari kun jij op de winkel stemmen die volgens jou de mooiste, leukste, creatiefste, beste versierde etalage heeft. Stemmen kan vanaf dinsdag 2 februari 10.00 uur op staging2.jouwregiocentraal.nl/etalage. Door op een ‘NEE’-button te klikken, verschuift het balkje naar ‘JA’. Vervolgens kun je jouw stem bevestigen door naar onderen te scrollen en op de ‘stemmen’ button te klikken.

Vrijdag 5 februari worden de prijzen uitgereikt door prins Job I en Dion I en kan het carnavalseizoen 2016 echt beginnen. Dus allemaal stemmen!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.