wethouder wagenmans overleeft motie van wantrouwen

Het was een zware avond voor Wagenmans. De oppositie diende uiteindelijk de motie van wantrouwen in, maar de coalitiepartijen CDA en GemeenteBelangen (de partij van Wagenmans) stemden niet voor die motie.

Haarman werd verantwoordelijk geacht voor asbest in de grond van zijn oude boerderij die hij aan de gemeente verkocht voor industrieterrein. Bij bouwrijp maken bleek er asbest in de grond te zitten. Dat had Haarman kunnen weten, zei de gemeente. Haarman ontkende, kreeg na jaren procederen gelijk en stelt nu de gemeente verantwoordelijk voor geleden schade.

Volgens de oppositiepartijen in de raad is dat allemaal de schuld van Wagenmans. Maar die kwam er vanavond dus mee weg. Elf raadsleden stemden voor de motie. Veertien tegen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.