vvd schrikbarende cijfers werkloosheid raalte

De VVD fractie is geschrokken van de cijfers over de werkloosheid in Raalte. “Uit recente cijfers blijkt Raalte namelijk een stuk slechter te presteren dan de rest van Overijssel. Het aantal arbeidsplaatsen daalde het afgelopen jaar nog steeds terwijl in de rest van de provincie al weer een groei was te zien. Het aantal bijstandsuitkeringen steeg in 2014 met bijna 10 procent terwijl het Overijssels gemiddelde 4 procent was”, laat Wim Tutert namens de VVD fractie weten.

De VVD wil daarom zeker weten dat het college snel met het toegezegde economisch actieplan komt en heeft daarover vragen aan het college gesteld. “De wethouder heeft een economisch actieprogramma toegezegd, maar gezien de urgentie mag er wel een tandje bij.”

Daarnaast willen wij een verklaring voor de slechte score van Raalte en opzichte van de rest van Overijssel en of er nog meer en nieuwe mogelijkheden zijn om de werkgelegenheid een impuls te geven.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.